Hoe werkt de e.b.fusselastic?

Sinds vele jaren is de
e.b.fusselastic een betrouwbaar en doeltreffend hulpmiddel.
Het treffend samenspel van vorkeinden, bufferzone, massage-pelotten en basisveer geeft een buitengewoon werkzaam ontspanningseffect – voor de voeten en het gehele lichaam.

De
e.b.fusselastic verminderd de funeste krachten, die bij elke stap op het lichaam inwerken. De schadelijke schokken worden bij de bron, namelijk direct onder de voet, dus in de schoen, opgevangen en zo geabsorbeerd. Deze merkbare ontlasting van uw gehele lichaam is niet alleen de beste voorkoming tegen klachten, maar ook een effectieve ondersteuning van de spieren en het totale loopapparaat.

Wat is er zo bijzonder aan de e.b.fusselastic?

De
e.b.fusselastic neemt door haar perfectie de 3-punts-vering over. Zij ondersteund de terugloop van het bloed naar het hart. Hierdoor krijgt u stapsgewijs de functionaliteit, de spiertraining en de schokdempende elasticiteit van uw voeten terug.

De
e.b.fusselastic is geen stijve, onbeweeglijke of orthopedische inlegzool, maar zij biedt de voet het comfort, die u dag na dag en met elke stap ten goede komt.
Door de
e.b.fusselastic worden uw voeten inclusief uw gewicht gewoonweg gedragen.

De
e.b.fusselastic bestaat steeds uit twee delen: een gevorkte basisveer en een stootzachte massage-pelot. Op de e.b.fusselastic kunnen verschillende massage-pelotten opgestoken worden, die kinderlicht te verwisselen zijn.

De e.b.fusselastic wordt speciaal op grond van een kleurafdruk van uw voeten en lichaamsgewicht bepaald.

massage-pelot
verwisselbaar, met geïntegreerde pompmassage neemt branden, steken en pijn weg

basisveer
fluweelzacht, flinterdun, vederlicht en toch onvermoeid in haar dragende bewegingen


onderkant massage-pelot
schokbrekende bufferzone
vering voor grote en kleine ballen
het gehele loopapparaat wordt ontlast


Ter verduidelijking: Zelfs de beste schoen kan u de 3-punts-vering en de pompmassage niet geven. Want het is doorslaggevend, wat zich tussen voet en bodem bevindt.
Alleen gerieflijke materialen – en of aanvullende technieken – zijn in staat, de voet haar functionaliteit te geven en het lichaam weer beschermend te dienen.Uw voeten en uw gehele lichaam veren zacht en worden tegen harde bodems, de hoofdoorzaak van voetpijn, werkzaam beschermt.
Uw lichaamsgewicht wordt gelijkmatig over de voet verdeeld, drukpunten worden verplaatst en de terugloop van het bloed wordt ondersteund. Uw gevoelige voorvoet en ballen worden door de geïntegreerde pompmassage bij elke stap zacht gemasseerd.

Met de
e.b.fusselastic legt u een dunne, elastische bescherming in uw schoenen; zij zijn duurzaam en u kunt de e.b.fusselastic van het ene paar schoenen in de andere leggen – ja zelfs in chique en open schoenen is de e.b.fusselastic moeiteloos te dragen.

Met de
e.b.fusselastic loopt u weer vlot en vrij.

Wij garanderen u een voortreffelijke pasvorm, buitengewoon draagcomfort en dat u weer met genoegen loopt, staat en wandelt, ja zelfs weer kunt dansen.

Alleen de
e.b.fusselastic heeft de combinatie van 3-punts-vering en pompmassage. Alleen zij kan door deze dubbele werking uw voet en het gehele loopapparaat zo werkzaam en zo doeltreffend ontlasten.